Jag ville dansa med lyckan

Datum: 2018-05-06

Tid: 17:00

Plats: Åstorp, Kulturhuset Björnen

Biljettinfo: Biljettpris: 170 kr. Med scenpass 140 kr. Förköp: Tobakshörnan Åstorp. I pausen servering av kaffe, kakor och smörgåsar

Första akten är musikteater-föreställningen ”Du får allt som är jag” där Anna Bromee spelar upp den livsbejakande historien om Edith Piafs sista år.
En svindlande berättelse med Piafs egna ord, och sångerna från den tiden, som aldrig tidigare berättats på en svensk scen. Kärlek, sorg, lycka, tvivel och förtröstan.
I andra akten berättar Anna Bromee & Gladys del Pilar lättsamt och känslofyllt om Edith Piaf i ord och unika filmklipp.
De sjunger Piaf-sånger på svenska i Annas nya översättningar och arr. från albumet ”Jag ville dansa med lyckan” från 2015.
Regi: Hedvig Claesson

Information om arrangemanget:
Helaftons-föreställningen JAG VILLE DANSA MED LYCKAN om Edith Piaf med Gladys del Pilar & Anna Bromee möttes av stående ovationer, jubel och berörda tårar när den fick sin urpremiär hösten 2015. Året då Edith Piaf skulle ha fyllt 100 år. Sedan dess har den gått för fulla hus på scener som Göteborgs Stadsteater, Victoriateatern i Malmö samt på Sverige-turné. I Åstorp spelas föreställningen på kulturhuset Björnen. Två akter. Servering av kaffe, kakor och smörgåsar i pausen.